13 Haziran 2010 Pazar

Bu Sitede Çarpım Tablosu Ezberi Yasaktır

Sayın kıymetli ziyaretçilerimiz ‘’ http://www.matematigisevdirenadam.com’’ sitemizde ‘’Çarpım Tablosu ‘’ ezberi yasaktır. Lütfen bizden ‘’Çarpım Tablosu ‘’ ezberi konusunda yardım istemeyiniz.Bizim sitemizdeki ‘’Çarpım Tablosu ‘’ ezberi sizlere ömür artık ömrünü tamamlayıp öbür dünyaya göç etmiştir. Sitemizde ‘’Çarpım Tablosu ‘’ ezberinden boşalan yere ‘’Çarpım Tablosu ‘’ öğretimi atanmıştır. ’’Çarpım Tablosu ‘’ezberini sevenlere duyurulur.

Yoksa siz ‘’Çarpım Tablosunda ‘’ hala dedemin yöntemlerini mi kullanıyorsunuz ? Günümüz teknolojisine gözü kapalı hakim olan bu zıpır çocukları ve gençleri ne zamana kadar ‘’ Çarpım Tablosu ‘’ ezberiyle aptallaştırmaya devam edeceğiz.

Biz site olarak ‘’Çarpım Tablosu ‘’ezberinin bıraktığı tüm mirasları reddediyoruz ve ‘’Çarpım Tablosu’’ ezberiyle tüm ilişkilerimizi tamamen kestik.Tekrar dedemin çağdışı ezber yöntemlerine asla geri dönmeyi düşünmüyoruz.Güle güle ‘’Çarpım Tablosu Ezberi !’’ Hoş geldin, sefalar getirdin ‘’Çarpım Tablosu Öğretimi !’’

Bu konuda şüphesi olanlara çarpım tablosunun ezbersiz öğrenilebileceğini NOTER huzurunda ispat etmeye hazırız."Kimler çarpım tablosunu ezbersiz öğrenebilir?" diye sorarsanız "Cep telefonu ve bilgisayar kullanmayı öğrenebilecek kadar zekası olan ve öğrenmek isteyen herkes bizim uyguladığımız yöntemlerle çarpım tablosunu ezbersiz öğrenebilir." diyoruz.

2009 Yılında yazıp kitapçık haline getirdiğimiz ve içinde çarpım tablosunun ezbersiz ve bir çok yöntemle nasıl öğretileceğini anlatan " Pratik Yöntemlerle Çarpma Öğretimi Ve Dört İşlem " çalışmamızla bu konuya son noktayı koymuş bulunuyoruz.

Bu çalışmamızı okuyup inceleyip ve uygulayanlar açısından Türk toplumunda " Çarpım Tablosu ve Matematikle " ilgili var olan bir çok ezber de tarihin derinliklerini bir daha gelmemek üzere gömülecektir.

BUYRUN CENAZE NAMAZINA !

ÇARPIM TABLOSU EZBERİNİN CENAZE MERASİMİ PROĞRAMI !

Matematik Ülkesinin Kralı ”Çarpım Tablosu Ezberi” bu gün Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bu gün Asri Mezarlığa defnedilecektir. EL-FATİHA

Ey Cemaat-i Müslimin Buyrun Cenaze Namazına ! Allahuekber !
Esselamü-aleyküm ve Rahmetuullah ! Esselamü-aleyküm ve Rahmetuullah !

– Ey Cemaat-i Müslimin, Merhumu Nasıl bilirdiniz? — Kötü bilirdik !
—Nasıl bilirdiniz? — Kötü bilirdik ! , –Nasıl bilirdiniz? — Kötü bilirdik !
– Merhuma Haklarınızı Helal Ediyor musunuz ? — Hayııııııııııır !
– Helal Ediyor musunuz ? — Hayııııııııııır !
– Helal Ediyor musunuz ? — Hayııııııııııır !

Matematik Ülkesinin Yeni Kralı ” Ezbersiz Çarpma Yöntemi” olmuştur. Yeni kralımızın ilk fermanı ” Sarmal Yöntemle Ezbersiz Çarpma Öğretimi” tüm halkımıza tez elden duyurulacaktır. Bu yöntem milletimize hayırlı olsun !

Necip GÜVEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder